www.napiaszonline.hu/bulvar/karda_bea_a_neten_talalta_meg_az_igazit__video_17602

Jaj, jaj és még egyszer: jaj!
Ki az az alul iskolázott barom, aki szerint a reflektorfényben álló sztárok nem emberek? Még ha be is vannak táblázva (mert a sikeresebbeknek tényleg tele a határidő naplója), akkor is igénylik a társat.

Amúgy Kozsó óta nagyon fölkapott lett ez a sztárok közti netes társkeresés téma. Mintha ez valami szentségtörés lenne, vagy nem is tudom - a média által fölkapott emberek azért ennél durvább dolgokat is tudnak művelni.


Ja, hogy ellentmond a "kocsmalúzerek" által hangoztatott "Menj el piálni, bulizni, és akkor tuti összejössz valakivel!" mantrának? Ami egyébként totál nem fedi a valóságot, mert a legtöbb ember nem azért megy el diszkóba vagy egyéb táncos szórakozó helyekre, hogy ott összejöjjön valakivel! (Higgyétek el, tudnék erről mesélni.)
A netes társkeresésénél azonban átlépünk egy lényeges akadályon: itt tudjuk, hogy az adatlap mögött rejtőző ember keres valakit, míg a diszkóban önfeledten táncoló kiszemeltről lövésünk sincs (jó, ez szituációfüggő, pl. ha ölelkezve, csókolózva táncol egy ellentétes neművel, akkor sejthető, hogy az illető már foglalt). És e lényeges akadály lerombolásával már könnyebb a helyzet, mivel tényleg olyanok közül válogathatunk, akik keresnek is valakit.

Igen, de nagyanyáink nem így ismerkedtek! - mondhatnák páran, ami igaz is.
De hát azóta szerencsére (vagy nem...) sok minden megváltozott.

Ennél nagyobb hülyeség is van? Mutasd!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarmedias.blog.hu/api/trackback/id/tr251832002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása