www.napiaszonline.hu/bulvar/szajon_nyaltak_a_riporterunket_a_kamionosok_es_kur_17471

Istenem, ha egy csinos (a stábba ki tudja hogyan bekerülő...) hölgy elmegy egy ilyen rendezvényre, akkor mégis mit vár? Hogy kultúráltan, az Illik tudni könyvben leírtaknak 101 %-ig megfelelő módon kérik meg a kezét? Persze hogy nem!
De ha megtörtént volna a fenti fikció, a leányzó akkor is visszautasítaná, mivel első blikkre (de lehet tévedek!) olyan, de OLYAN konztervatív, hogy az csak na! Bizonyíték: aki vendégként egy jelmezes buliba hagyományos utcai ruhába megy, az enyhén szólva is érdekes húzás. (Még ha újságíróként dolgozni is - azért adjuk már meg az alkalmat!)

A cikkben leírt felháborodás megérthető - de hát ugye ez ezzel a jól fizető állással jár...
Ha a hölgyet vagy az újság bármely munkatársát sokkolná az eset, úgy menjen el valamelyik hypermarketbe dolgozni vagy szalagmunkára. Ott GARANTÁLTAN nem fordulnak elő ilyen munkahelyi balesetek (pontosabban: nem ilyenek fordulnak elő).

Van ennél nagyobb ökörség is? Mutasd!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarmedias.blog.hu/api/trackback/id/tr661812189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása