www.storyonline.hu/hirek/puskas_peti_kedvese_16_eves/22680/

Jajj, rohanni kell az ifjúságvédőkhöz: egy tizennyolc év feletti férfi együtt van egy tizennyolc év alatti lánnyal, minden bizonnyal nemi aktus is lezajlik közöttük. Jaj, jaj, jaj!
De most komolyan: ez az angolszász államok egyik idiotizmusa, vagyis éles határvonalat húznak a 18 éves korhoz. Ha ott van ilyen, akkor az már nemi erőszaknak minősül.
Szerencsére nálunk ez nem így megy - reméljük, nem is fog!

Amúgy Puskás Péter nőtt egy kicsit a szememben, hogy a csajozós imázzsal az egész bulvármédiát félre tudta vezetni. (Gondolom, nem szívesen írták le azokat a mondatokat...)
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarmedias.blog.hu/api/trackback/id/tr321809514

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bulvármédia diszkrét bája 2010.03.05. 16:53:46

Bár azzal ma már mindenki tisztában van szerintem, hogy a bulvárújságok sajtómunkásainak szösszenetei nem mindig vannak beszélőviszonyban a valósággal (készült már úgy nem egy interjú, hogy az interjúalany is csak az újságból értesült róla, hogy nyilat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása